Γενικά

Συμμετοχή σε διαγωνισμό

Τα παιδιά του Γ2 τμήματος του σχολείου μας με τη καθοδήγηση της δασκάλας τους, κας Ιωαννίδου Αικατερίνης, συμμετείχαν στον  διαγωνισμό 9ο Διεθνή μαθητικό Διαγωνισμό: Κύπρος-Ελλάδα-Ομογένεια: εκπαιδευτικές γέφυρες που συνδιοργανώνουν η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Σερρών, το Υπουργείο Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης), η Πρεσβεία της Κύπρου στην Ελλάδα – Μορφωτικό Γραφείο – Σπίτι της Κύπρου και το Τμήμα Εκπαιδευτικής Ραδιοτηλεόρασης και Ψηφιακών Μέσων του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων της Ελλάδος.

Συμμετείχαν σε ένα project με τίτλο: Ελλάδα – Κύπρος κοινή διαδρομή στο  διάβα των αιώνων, μύθοι  άγνωστοι μα και γνωστοί, με παραμύθια ανταμώνουν,

το οποίο υλοποιήθηκε σε συνεργασία με τη Β΄  τάξη του Δημοτικού Σχολείου Παληού Καβάλας. Το Γ2 του σχολείου μας ασχολήθηκε με όλους εκείνους τους μύθους που ξεκινούν την περιπλάνησή τους από την Ελλάδα και ακουμπούν στη μυθολογία της Κύπρου. Κάποιοι από αυτούς ξεπήδησαν μέσα από το βιβλίο της Ιστορίας μας και στη συνέχεια κατέληξαν στο νησί της θεάς Αφροδίτης.

Η παρουσίαση της εργασίας  έγινε στις 23/02/2023 στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του 2ου Δημ. Σχολείου Ν.Περάμου.

Την εργασία μπορείτε να τη δείτε στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://read.bookcreator.com/RgPxrscaimbymLskODlgLlFzJPz1/7OHQAeK_QaGbBPwYVnrZHQ

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση